Αρχική Σελίδα

FOSHAN TECWIN MECHANICAL EQUIPMENT CO., LTD. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας έγγραφο ιστού που κατασκευάζει τη μηχανή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας έγγραφο ιστού που κατασκευάζει τη μηχανή για τις πωλήσεις
Ο φίλος μου, η γραμμή παραγωγής του προσώπου ιστού σας εργάζεται τόσο καλά στο εργοστάσιό μας. Πραγματικά εκτιμημένος της ποιότητας των προϊόντων σας. Επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι θα μονογράψουμε το νέο πρόγραμμά μας στους επόμενους μήνες. Θα συζητήσω με σας αργότερα για τη νέα διαταγή. Ελπίδα να δουν πάλι.

—— Μωάμεθ Khan από Σαουδάραβα

Γεια George, είμαι ευτυχής να έχω αγοράσει τον ιστό κατασκευάζοντας τη μηχανή από την επιχείρησή σας. Είναι τόσο τέλειο στην απόδοση. Ελπίζω ότι και τα δύο κόμματα θα εργάζονταν μαζί για πολύ. Ευχαριστίες

—— Alexy από τη Ρωσία

Ο κ. George Lin, πώς κάνετε; Ο τεχνικός σας έκανε μια καλή εργασία στην επιχείρησή μας. Το πρόσωπό μου έμαθε πολύ από τον. Τώρα ξέρει καλά πώς να χρησιμοποιήσει την πετσέτα εγγράφου σας που διπλώνει τη μηχανή. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

—— Michael από Βρετανούς

Ο αγαπητός προμηθευτής, ο πελάτης μου ικανοποιεί με την πλήρως αυτόματη γραμμή συσκευασίας πετσετών τσεπών σας. Λειτουργεί ωραία. Κανένα πρόβλημα δεν συνέβη πάντα. Ευχαριστώ πολύ. Θα προγραμματίσω να αγοράσω ένα νέο σύνολο για την έκθεση.

—— Martin Budy από Egpt

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4
FOSHAN TECWIN MECHANICAL EQUIPMENT CO., LTD. FOSHAN TECWIN MECHANICAL EQUIPMENT CO., LTD. FOSHAN TECWIN MECHANICAL EQUIPMENT CO., LTD. FOSHAN TECWIN MECHANICAL EQUIPMENT CO., LTD.
συνεργείο
Συνέλευση γραμμή
Αποθήκη
Τμήμα Ε&Α

συνεργείο

Συνέλευση γραμμή

Αποθήκη

Τμήμα Ε&Α

 • Γραμμή Παραγωγής

  Πρόσφατα-χτίζουμε εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις με τον τομέα του sqm 4500. Είναι καλά εξοπλισμένο με όλες τις εγκαταστάσεις απαραίτητες για την υλική επιθεώρηση, τα μέρη εγκαθιστώντας, τα μέρη ανυψώνοντας, τη μηχανική συνέλευση και την εξωτερική συσκευασία των εξοπλισμών παράδοσης καθώς επίσης και την ασφαλείς εργασία γραφείων και την παραγωγή εργαστηρίων.

  Η συνολική παραγωγή πρέπει να ακολουθεί αυστηρά εκτελεσμένο θέμα τα βελτιωμένα πρότυπα από την υλική επεξεργασία και την επιθεώρηση, την υλική αποθήκευση, τα μέρη και τη μηχανική συνέλευση, την τελειωμένες δοκιμή εξοπλισμού και την επιθεώρηση πριν από την παράδοση.

  Η ποιότητα των προϊόντων ελέγχεται αυστηρά στο πλαίσιο του τυποποιημένου QC συστήματος.

 • OEM / ODM

  Η υπηρεσία cOem προσφέρεται εάν είναι απαραίτητο. Οι μηχανικοί μας έχουν πολλή εμπειρία στο σχέδιο προϊόντων και είναι καλοί να απορροφήσουν τις νέες ιδέες σχεδίου. Μέσω μιας πλήρων μελέτης και μιας ανάλυσης των ακριβών απαιτήσεων του χρήστη, οι μηχανικοί μας μπορούν να βρούν την καλύτερη λύση για το χρήστη μας.

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων. Για να ικανοποιήσει καλύτερα τη ζήτηση της όλο και περισσότερο μεταβαλλόμενης αγοράς, η επιχείρησή μας συγκεντρώνεται πάντα στην κατασκευή της ομάδας Ε&Α με συνεχώς να εισαγάγει το υψηλής μόρφωσης και πολύ πεπειραμένο προσωπικό, το οποίο εξασφαλίζει το τέλειο σχέδιο προϊόντων και τη συνεπή τεχνολογική καινοτομία.

Στοιχεία επικοινωνίας
FOSHAN TECWIN MECHANICAL EQUIPMENT CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. George Lin

Τηλ.:: 86-757-81030753

Φαξ: 86-757-81030752

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)